Nieuw! Budget collection

Verschrikkelijke tijden het afgelopen jaar, laten we hopen dat we snel een andere koers kunnen varen.

Omdat wij nauwe contacten met Azië hebben, zagen wij op voorhand in december 2019 al dat er problemen aan zouden komen. Wij hebben daar destijds meteen op ingespeeld en onze voorraden vergroot, zodat wij als er wereldwijd fabrieken dicht moesten en de grenzen wereldwijd zouden sluiten, toch voldoende haarwerken en pruiken in huis zouden hebben.

In maart 2020 werd al snel duidelijk dat dit wel langer ging duren dan gehoopt. Ook werd duidelijk inzichtelijk dat we voor een enorme economische crisis zouden komen te staan. Dit heeft uiteraard direct invloed op onze klanten. Een haarwerk is voor onze klanten van levensbelang. Het hoort bij onze klanten, het is hun allereerste levensbehoefte. Zonder haarwerk zijn zij niet zichzelf.

Een haarwerk draag je in de meeste gevallen niet voor je lol. Onze klanten hebben een haar probleem en kunnen dus echt niet zonder. Dus mijn hoofd maakte overuren. Wij hebben een prachtig product en werken uitsluitend met de beste grondstoffen. Omdat alles aan onze producten met de hand gemaakt word, hanteren wij aan een zeer strakke prijs kwaliteit verhouding.

Hoe moet dit dan nu als mijn klanten ook hun banen kwijt gaan raken, als ook zij last krijgen van de economische crisis. Zij kunnen niet meer zonder een haarstuk. Samen met mijn ontwikkel team zijn we hard aan het werk gegaan om te kijken wat onze mogelijkheden waren, om toch een “goedkoper” product te produceren, zonder dat er te veel ingeleverd zou worden op de kwaliteit.

Een haarwerk laten maken kost gemiddeld rond de 10 tot 12 weken. Wij hebben nieuwe lijnen ontwikkeld, prototypes laten maken, aanpassingen doorgevoerd en de producten laten testen. Onze nieuwe “Budget” serie is klaar en precies op tijd.

Want buiten deze enorme economische crisis waar we voor komen te staan, hebben ook nog eens de verzekeringen hun vergoedingen in de meeste gevallen gehalveerd. Dit kon niet op een slechter tijdstip komen.

Buiten deze budget serie blijven wij de mogelijkheid tot termijnbetalingen ook aanbieden. We zullen er alles aan doen om de pijn bij onze klanten zo veel mogelijk te verzachten.

Lacewig met PU of siliconen

We hebben een fantastische standaard Lacewig ontwikkeld. De pasvorm zit bij iedereen als gegoten. Het draagcomfort is enorm, de materialen zijn stuk voor stuk zacht, doch stevig en duurzaam. Je kunt kiezen uit siliconen, waardoor je niet hoeft te plakken, of PU, waarbij je dubbelzijdig tape kunt gebruiken zodat de pruik vast blijft plakken. Je kiest voor deze Lacewig als je weinig tot geen eigen haar meer hebt

Lacewig volledige Lace of met klemmen

Naast de Lacewig met siliconen of PU die in de regen gebruikt word als je bijna tot geen haar meer hebt, hebben we ook een Lacewig van volledig Lace. Als je zelf nog wel haar hebt, kun je ervoor kiezen om de Lacewig met volledig Lace te plakken over je eigen haar. (Je steekt dit dan weg en plakt de lacewig op je contouren) Of je klikt de Lacewig met klemmen vast aan je eigen haar.

V-part small

De V-Part is één van onze succes producten, daarom kon deze niet ontbreken aan onze Budget collectie. We hebben ervoor gekozen om daarom ook de V-Part small, de Hairpiece die heel laagdrempelig is ook in dit assortiment op te nemen. Het verschil van de Budget V-Part ten opzichte van de "gewone" V-part" is dat deze machinaal gemaakt is, waardoor we de kosten enigszins konden drukken. Maar het is ons gelukt om deze toch heel flexibel en plat te houden. Je kiest voor de V-Part als je wat extra opvulling wilt, maar nog wel voldoende haar bovenop van jezelf hebt.

Hairpiece small

Ook de Hairpiece is één van onze succes producten. We hebben ervoor gekozen om daarom ook de Hairpiece small, de Hairpiece die heel laagdrempelig is ook in dit assortiment op te nemen. Het verschil van de Budget Hairpiece ten opzichte van de "gewone" Hairpiece" is dat deze machinaal gemaakt is, waardoor we de kosten enigszins konden drukken. Maar het is ons gelukt om deze toch heel flexibel en plat te houden. Je kiest voor de Hairpiece als je wat extra opvulling wilt.

Frontall NIEUW!

Nieuw in ons assortiment is de Lace Front. Deze kon niet ontbreken in onze Budget collectie. We begrijpen dat velen van jullie weg zijn van onze Lacewigs. Je kan hier zo veel mee en het is tegenwoordig een bijna onmisbaar accessoire van de eigentijdse vrouw. Maar we begrijpen dat een hoogwaardige Lacewig erg prijzig is. Hierdoor hebben we een alternatief voor de fashionista's die toch graag het effect van een Lacewig willen hebben. De Lacefront is een volledige voor en bovenkant. In combinatie met je eigen haar, een weave of een clip-in set krijg je hetzelfde eindresultaat als met een Lacewig.

Clip in set

Dit item hebben wij al enorm lang in ons assortiment. Je kunt het combineren tussen je eigen haar, maar als je eigen haar te fijn is dat je het erdoorheen gaat zien, kun je ervoor kiezen om het te combineren met een V-Part small of Hairpiece small. Uiteraard ook met onze nieuwste item, de Lacefront.

Mix and Match en je kunt er iedere dag anders uitzien !!!

Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram