Betalingsmogelijkheden

In de webshop van Jennifer Hoeve kun je op verschillende manieren betalen. Alle betaling geschieden via het Nederlandse bedrijf Pay.nl.
Hieronder staan alle mogelijkheden op een rij.

iDEAL

iDEAL is in Nederland al jaren de meest populiare betaalmethode bij de online shoppers. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via de eigen, vertrouwde bankomgeving. Wanneer je kiest voor betalen via iDEAL en een keuze heeft gemaakt uit de Nederlandse banken, word je doorverwezen naar het betaalscherm van je eigen bank. Je voert daar de betaling uit volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren.

Belgische mogelijkheden

Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalen. Met Bancontact/Mister Cash kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart en gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van internetbankieren. De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

SOFORT Banking

SOFORT banking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid.  Via het beveiligde, voor online aanbieders niet toegankelijke overschrijvingsformulier van Payment Network AG draagt SOFORTbanking geautomatiseerd en onvertraagd een overschrijving aan je online bankrekening over. Het aankoopbedrag wordt daarbij meteen en direct aan de bankrekening van de handelaar overgemaakt.

Overboeking

Overboeking (vooruitbetaling/banktransfer) per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of door middel van een overschrijvingsformulier. U maakt het bestelbedrag over naar NL80RABO0119473127 t.n.v. Jennifer Hoeve, Oostzaan. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. Wanneer de betaling is overgemaakt ontvangt u een betaalbevestiging via e-mail en zullen de producten naar u worden verzonden.

PayPal

Met PayPal kunt u online en mobiel betalen aan personen, online verkopers en webwinkels. U heeft alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf uw bankrekening, met uw creditcard of met ontvangen geld op uw PayPal-rekening. U kunt het geld op uw PayPal-rekening overmaken naar uw eigen bankrekening. Lees meer over PayPal op  www.paypal.nl.

MyBank

Via de MyBank kunt u uit diverse Europese landen via internetbankieren een betaling uitvoeren. Het betaalproces heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau. 

Klantervaringen
Bekijk hier de reviews die onze blije klanten hebben achtergelaten.
Bekijk alle reviews
Saskia

Belangrijk is voor mij dat er rustig en aandachtig geluisterd wordt naar mijn wensen en vragen. De informatie over mogelijkheden en kosten is helder. Een fijne deskundige plek om vrij en ontspannen over haarproblemen en haarwerken te kunnen praten.

envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram