Chemo: het afleveren van de LaceWig

Een ontroerend moment op de marketingafdeling

Hoi allemaal, mijn naam is Alissio. Ik werk op de marketingafdeling van Jennifer Hoeve hair en vandaag had ik een bijzondere ervaring dat ik graag met jullie wil delen. Mijn collega Jennifer, die normaal gesproken verantwoordelijk is voor het sociale media gedeelte, was afwezig. Hierdoor werd ik gevraagd om foto's en video's te maken van een klant die haar op maat gemaakte LaceWig kwam ophalen. Dit was een jonge dame die recentelijk chemotherapie had ondergaan en binnenkort al haar haar zou verliezen.

Deze klant was bij ons terecht gekomen nadat ze een filmpje op onze social media had gezien, gemaakt door Jennifer. Ze was zo tevreden over onze LaceWig dat ze graag wilde dat anderen in een vergelijkbare situatie ook van onze hulp konden profiteren. Ze bood zelf aan om foto's en video's van haar te laten maken, zodat we dit konden delen op onze kanalen. Hier heb ik onwijs veel respect voor. Haar situatie zelf is natuurlijk al moeilijk, maar dat ze dan toch haar steentje wilt bijdragen om andere te helpen? Wauw!

Het moment dat mevrouw haar haar in de salon af werd geschoren, omdat dit tijdens de tweede chemokuur zou uitvallen, was erg emotioneel. Ik moet eerlijk toegeven dat dit me ook diep raakte. Zowel mevrouw als haar moeder waren erg aangedaan. Ik had een brok in mijn keel terwijl ik getuige was van dit intieme moment. 

Maar al snel keerde de glimlach terug op hun gezichten toen de prachtige nieuwe LaceWig werd opgezet. Het haar werd gestyled en in laagjes geknipt om een nog natuurlijker effect te creëren. Ondanks de aanvankelijke onwennigheid zag ik in de ogen van mevrouw dat ze zichzelf weer begon te voelen.

Het was een ontroerend moment waarop ik besefte hoeveel impact ons werk kan hebben op het zelfvertrouwen en het welzijn van mensen. Het gaat niet alleen om de cijfers en de campagnes die ik uitvoer, maar om de mensen achter de verhalen. Het is een voorrecht om deel uit te maken van een team dat in staat is om vrouwen zoals deze klant te helpen zichzelf weer te laten stralen, zelfs in moeilijke tijden.

Hoewel ik me bewust ben van de uitdagingen die dit werk met zich meebrengt, ben ik dankbaar dat ik vandaag de kans kreeg om deel uit te maken van zo'n speciaal moment. Het heeft me herinnerd aan het belang van ons werk en heeft mijn waardering voor het werk wat Jennifer Hoeve hair levert alleen maar vergroot. 

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram