De haarziekte Alopecia Areata

Wat is Alopecia Areata?

De haarziekte Alopecia Areata is één van de vele vormen van de haar aandoening Alopecia. Alopecia Areata wordt ook wel pleksgewijze haaruitval genoemd die vaak te herkennen is aan ronde kale plekken. Het komt vooral voor op de hoofdhuid, maar kan in sommige gevallen ook plekken als de wenkbrauwen, oksels, wimpers en het schaamhaar aantasten. Meestal wordt de haarziekte Alopecia Areata pas ontdekt, wanneer de kale plekken al beginnen te vormen. Deze worden vaak opgemerkt door mensen in je omgeving. De haarziekte gaat in veel gevallen gelukkig niet gepaard met pijn of lichamelijk letsel. Wel ervaren we bij Jennifer Hoeve hair vaak dat het heel veel doet met het zelfvertrouwen van de persoon.

Alopecia kent verschillende vormen

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Diffusa
  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Totalis

Wat doet de haarziekte Alopecia Areata met je zelfvertrouwen?

Bij Jennifer Hoeve hair krijgen we dagelijks klanten op intake gesprek die van hun arts te horen hebben gekregen dat ze lijden aan de haarziekte Alopecia Areata. Dit is voor velen een enorme shock en gaat bijna altijd gepaard met veel verdriet. We begrijpen dan ook als geen ander dat dit veel onzekerheid met zich mee brengt. Zelfs als een kuur aanslaat kan het nog een lange tijd duren voor het haar weer de gewenste volheid en lengte heeft bereikt. Klanten vertellen ons tijdens het intakegesprek dat ze er heel veel moeite mee hebben zichzelf zo te zien en dat het enorme invloed heeft op hun zelfvertrouwen. Door het haarverlies durven ze vaak niet meer over straat, want ‘wat als mensen de kale plekken zien’. Gelukkig zijn er wel degelijk oplossingen die ervoor zorgen dat het voor mensen niet zichtbaar is dat jij lijd aan de haarziekte Alopecia Areata. Om die reden zijn zij bij Jennifer Hoeve hair terecht gekomen.

Je hebt de haarziekte Alopecia Areata. Wat nu?

Heb jij onlangs te horen gekregen dat je de haarziekte Alopecia Areata hebt of misschien wel een andere haar aandoening? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden aan de beste oplossing. Of beter gezegd, je wilt je weer mooi voelen en geen zorgen hoeven maken over je haar. Helaas hebben wij geen toverstaf die op magische wijze jouw haar doet terugkeren. Wat wij wel kunnen doen is jou de beste oplossing bieden in de vorm van een op maat gemaakt haarwerk van 100% echt haar. Wij nodigen je daarom uit om bij ons langs te komen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze privé salon.

Een gratis intake in onze privésalon

Jennifer Hoeve hair is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in handgeknoopte maathaarwerken van 100% echt haar. Door de jaren heen hebben we veel te maken gehad met mensen die lijden aan een haar aandoening waardoor zij deels of soms zelfs compleet hun haar verliezen. De haarziekte Alopecia Areata is een van de vele oorzaken. Omdat we weten dat een haar aandoening vaak veel onzekerheid met zich meebrengt, ontvangen we bij Jennifer Hoeve hair onze klanten op een warme wijze in een privésalon. Tijdens het intakegesprek in de privésalon heb je de mogelijkheid om in complete privacy je probleem uit te leggen en natuurlijk je haarwensen te vertellen. Vervolgens gaan we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw haarprobleem. Alles is mogelijk. Binnen no-time loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit met stralend haar. 

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram