Ervaring met de LaceWig

“Mijn vrouw was altijd zo vrolijk, het zonnetje in huis. Nu er Alopecia bij haar is geconstateerd merk ik gewoon dat ze zichzelf niet meer is.”

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat we bij de dokter zaten en hij ons vertelde dat Sandra Alopecia Areata heeft. De blik en het verdriet die ik in haar ogen zag. Het deed mij zoveel pijn haar zo te zien. We wisten voor we een dokters afspraak maakte al dat er iets niet goed was, aangezien Sandra steeds meer haar verloor tot ze op een gegeven moment zelfs kale plekken op haar hoofd kreeg. Maar als de dokter je het slechte nieuws geeft.. stort je wereld even compleet in. Sandra is een kei sterke vrouw die altijd positief in het leven te staat, een echte optimist. “Ach komt wel goed” zegt ze altijd. Toch liepen de tranen over haar wangen. Ze wilde eigenlijk amper nog de deur uit.

Sandra droeg tijdens deze periode vooral veel mutsjes en hoedjes om het te verdoezelen, maar dit kon niet lang de oplossing zijn. Ik ben gaan zoeken op het internet. Ik heb simpelweg haaruitval ingetikt en kwam toen “haarwerken” tegen. Ik kwam op de website van Jennifer Hoeve hair terecht. Ze wisten alles over de verschillende vormen van Alopecia en eigenlijk alle oorzaken van haaruitval. Ik heb Sandra erbij geroepen en samen hebben we de website bekeken. “Wauw dat wil ik ook schat” zei ze gelijk. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een advies gesprek. We konden dezelfde week nog terecht. Wat een warm ontvangst. Ik merkte dat Sandra zich op der gemak voelde. Ze had toch een soort schaamte gecreëerd, maar dit was totaal verdwenen.

Het intake gesprek werd gehouden door Melissa in een privé salon, dit was heel fijn. Sandra begon met tranen in der ogen haar haarprobleem uit te leggen, maar ze hoefde niet veel te vertellen of ze wisten al waar ze het over had. Je merkte gelijk dat ze veel ervaring hadden op dit gebied. Sandra heeft verschillende haarwerken mogen passen. Ze was gelijk verliefd geworden op de LaceWig. Haar hoofdmaten werden opgemeten en we bespraken de wensen die Sandra had voor haar op maat gemaakte LaceWig. 10 weken later was de LaceWig klaar en werden we gebeld om het haarwerk af te leveren aan Sandra. Ik heb der nog nooit zo zenuwachtig gezien. Blij en toch zenuwachtig voor het resultaat. Wederom een warm ontvangst door Melissa. Het moment waar Sandra 10 weken met smacht op heeft gewacht was aangebroken. Ze liet het natuurlijk niet merken die bikkel, maar ik kan me voorstellen hoeveel emoties door haar heen gingen. De kale plekken waren ook inmiddels veel groter geworden. Toen kwam Melissa binnenlopen met de LaceWig. Tijdens het opzetten kreeg ik een brok in mijn keel. Prachtig! En wat was ze blij. Haar zelfverzekerdheid was terug en ze voelde zich zichzelf weer. Nu bijna een jaar later heeft Sandra twee verschillende LaceWig’s en ze is er nog altijd zo enorm blij mee.

Sandra en ik willen Jennifer Hoeve hair en ook vooral Melissa met heel ons hart bedanken voor alles. Voor het warme ontvangst, voor het gerust stellen en het vertrouwde gevoel dat jullie Sandra gaven, voor hoe goed jullie met ons meedachten en natuurlijk de prachtige haarwerken. Persoonlijk wil ik jullie bedanken dat jullie lach op mijn vrouw der gezicht hebben teruggewonnen. Ik ben jullie eeuwig dankbaar!

- Tevreden klant

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram