Haaruitval 
na een Gastric Bypass

Over een Gastric Bypass

Een Gastric Bypass is een operatie die zorgt voor langdurig en aanzienlijk gewichtsverlies. Voor wie dit moet ondergaan, is dit een laatste redmiddel. Eén van de bijwerkingen is in 8 van de 10 gevallen dat het haar uit gaat vallen of fors dunner wordt. Na soms wel jaren kan het haar terug groeien, echter dit gaat voor veel mensen niet snel genoeg. Wij begrijpen dat dit zeer dat dit zeer frustrerend is.

Wat te doen bij haaruitval

Voor mensen die geen zin hebben om kaal of met dun haar de straat op te gaan, hebben wij schitterende oplossingen in de vorm van een HairPiece of een LaceWig. Verkrijgbaar in alle lengtes, óók met krullend haar van wokkel tot grove krul, en in alle gewenste kleuren.

Kom langs voordat je operatie ondergaat

Tip: kom langs bij ons voordat je de operatie ondergaat of zorg voor een goede foto waarop u met uw huidige haar te zien bent. Wij kunnen dan zo goed mogelijk je haargroei na (laten) maken in jouw haarwerk. Langskomen verplicht je tot niets. Dus verlies je niet je haar, dan hoeft je geen geld uit te geven! Uiteraard bent je ook welkom als je de operatie hebt ondergaan en het haarverlies toch optreedt. Dan kunnen wij je ook helpen.
Wat is de oorzaak van jouw haaruitval?
Wist je dat er in Nederland meer dan 3 miljoen mensen zijn die last hebben van haaruitval? Ruim 1 miljoen van die mensen lijdt aan een haarziekte.

Bezoek aan de huisarts
De eerste stap die genomen wordt, is een bezoek aan de huisarts. Die verwijst veelal door naar een specialist. Deze stelt vast of de haaruitval wordt veroorzaakt door een haarziekte of andere redenen. Stress, een gastric bypass of andere oorzaken kunnen ook redenen zijn voor haaruitval.

Overvallen door emoties
In de meeste gevallen is het zo dat als het haarverlies het gevolg is van een haarziekte, er geen genezing mogelijk is. Mensen die dit overkomt, worden meestal overvallen door heftige emoties van boosheid, verdriet en wanhoop.

Een oplossing van 100% echt haar
In ons bedrijf zijn deze gevoelens die voortkomen uit een haarziekte dagelijks onderwerp van gesprek. Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen mensen hun eigen haar niet teruggeven. Wel kunnen wij zorgen voor de allermooiste oplossingen van 100% echt haar.
Eigen atelier
In ons eigen atelier hebben vakmensen dit haar verwerkt tot haarstukken, pruiken, LaceWigs en HairPieces. Ruim 80% van onze klanten is heeft een medische reden om klant bij ons te zijn. Dat wil zeggen dat zij een haarwerk nodig hebben als gevolg van een haarziekte of andere medische oorzaak.
Ervaar je het gevoel van wanhoop?
Haaruitval bij mannen is een maatschappelijk geaccepteerd verschijnsel. Bij sommige mannen ‘zit de kaalheid in de familie’ en soms al op jonge leeftijd verliezen zij geheel of gedeeltelijk hun hoofdhaar. Indien er een krans haar zichtbaar blijft op het achterhoofd, dan betreft dat lichaamshaar. Ook deze mannen hebben in feite een vorm van alopecia.

Haaruitval bij vrouwen
Als zware haaruitval of totaal haarverlies optreedt bij vrouwen, dan ligt dat maatschappelijk gezien anders. Een man die aan alopecia leidt, ontvangt bijvoorbeeld geen vergoeding voor een haarwerk vanuit de ziektekostenverzekeraar, bij vrouwen wordt wel een vergoeding toegekend.

Wanhoop, verdriet en onzekerheid
De diagnose alopecia wordt door een specialist gesteld. Dit brengt vaak veel emoties met zich mee. Onze klanten geven aan dat zij gevoelens ervaren van wanhoop, verdriet en onzekerheid. Per jaar verkopen wij meer dan 1.000 haarwerken, LaceWigs, pruiken en HairPieces.

Omdat wij met al deze mensen gesprekken voeren, begrijpen we als geen ander hoe moeilijk het voor jou is. Je mag dan ook rekenen op een warm en menselijk ontvangst binnen ons bedrijf.
Privé salon
We werken met privé salons zodat jij samen met de adviseur in alle rust en privacy je haar kunt tonen en je emoties kunt bespreken. Als het gaat om weer gelukkig te worden waar het gaat om je haar, dan ben je bij ons op het juiste adres. We kunnen helaas niet zorgen dat je eigen haar gaat groeien. Wel kunnen we zorgen dat niemand zal zien dat jij een oplossing hebt gevonden.
Kijken, voelen en passen
Jouw gesprek bij ons is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dat is voor iedereen zo, niet alleen als je alopecia hebt. Wij vinden dat je ongedwongen moet kunnen kijken, voelen en passen. Samen met jou gaan we dan ontdekken wat bij jou past. Misschien heb je foto’s waar je leuk op staat met je eigen haar? Neem ze gerust mee, dan weten we al meer.

Welk haarwerk past het best bij jou?
Aan de hand van diverse voorbeelden gaan we kijken of we iets in huis hebben dat bij je past. Al onze producten zijn gemaakt van 100% haar. Dat voel je meteen: zacht, soepel en glanst op een natuurlijke wijze. Dit is het moment waarop jij helemaal zelf kunt bepalen hoe je nieuwe haar er uit mag komen te zien.

Langer en voller haar
Wilde je eigenlijk altijd al wat langer haar hebben dan wat je had? Dat is natuurlijk mogelijk. Vind je korter haar beter bij je passen? Ook die modellen hebben we. Jij kunt direct een goede indruk krijgen van wat fijn past en goed voelt.
Welk haarwerk past bij jou?
Bij veel vrouwen speelt de vraag: waait dat niet af? En: hoe zit dat vast? Bij het adviseren van je nieuwe haar houden we rekening met jouw vorm van haaruitval.

Pasvorm
Als er sprake is van totaal haarverlies dan zal je haarwerk op een andere manier aangebracht moeten worden dan wanneer er nog een deel haar op het hoofd aanwezig is. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw haarwerk zomaar af zal waaien. Wij weten dat het heel belangrijk is dat een haarwerk je zo min mogelijk mag belemmeren of irriteren. Daarom heeft de pasvorm bij ons prioriteit.

Voorraad haarwerk
De producten op voorraad zijn geschikt voor de meest gangbare maten. We kunnen deze confectiemodellen of General Stock ook nog verstellen aan de binnenzijde. Je kunt dan meestal direct beschikken over je nieuwe haar.
Een haarwerk op maat
Wil je liever een maatwerk oplossing, dan meten we je hoofd heel nauwkeurig en wordt binnen 10 a 12 weken een haarwerk helemaal op maat gemaakt. Dit wordt bij het afleveren helemaal geknipt zoals jij het wilt. Desgewenst werken we de kleur van jouw haar nog bij, zodat er een perfecte match ontstaat.
Maatwerk
Al onze haarwerken zijn beschikbaar uit voorraad of als maatwerk. De voorraad modellen zijn gemaakt van hetzelfde mooie haar als de maatwerkproducten. Ze zijn ideaal als je op korte termijn een haarwerk nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je haarverlies door jouw haarziekte veel sneller gaat dan gepland of omdat je om welke andere reden dan ook geen zin hebt om te wachten.

Levertijden
Als je kiest voor maatwerk, houd dan rekening met 10 tot 12 weken levertijd. Bij Jennifer Hoeve hechten we veel waarde aan een optimale pasvorm. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken.

Jouw unieke haarwerk op maat
We meten dan ook heel exact jouw hoofd op en maken van de bovenzijde een plastic mal. Van deze plastic mal wordt in het atelier een houten hoofd gemaakt. Op dat hoofd wordt jouw haarwerk in elkaar gezet. Daarbij wordt goed gekeken naar jouw voorkeuren die we hebben doorgenomen met jou in de privé salon.

Zaken als lengte van het haar, dichtheid en kleur worden uitgevoerd zoals jij het hebt besproken. We doen er alles aan om jou een oplossing te leveren waar je helemaal blij van wordt

Vergoedingen en termijn betalingen
Wie om medische redenen een haarwerk moet aanschaffen, krijgt deze geheel of gedeeltelijk vergoed. De basisvergoeding voor 2024 staat vast op € 465,- .Als extra service helpen wij je met het aanvragen en verkrijgen van deze vergoeding. We nemen je alle rompslomp uit handen. Je hebt al genoeg kopzorgen door je haaruitval nietwaar. Dankzij deze vergoeding is jouw haarwerk beter betaalbaar.
Abonnement
Om het je nog gemakkelijker te maken, bieden we onze haarwerken -uitsluitend de maathaarwerken- aan op abonnementsbasis. Dat houd in dat je de helft aanbetaald en het restant bedrag (minus de verrekening van de zorgverzekering)  in 12 termijnen mag betalen.
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een van onze privé salons. Hier kun je in alle rust en vertrouwen jouw haarprobleem kenbaar maken. Ook krijg je de mogelijk verschillende soorten haarwerken te passen. Jouw haarwerk ontwerpt jouw unieke haarwerk.
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier je adviesgesprek aan

Ontdek de verschillende haaraanvullingen die wij aanbieden

Haarstukken
Heb jij last van dunner wordend haar? Valt je haar uit en word je hier erg onzeker van?

Wij kunnen je haaruitval probleem niet oplossen, wel kunnen we ervoor zorgen dat jij weer zelfverzekerd de deur uit gaat. De oplossing die wij hebben is het aanvullen van je eigen haar. Dit doen wij middels een op maat gemaakte Hairpiece, V-part of U-part.

Alle haarwerken van Jennifer Hoeve hair zijn met de handgeknoopt van 100% echt haar. Bekijk hier de haarstukken van Jennifer Hoeve hair.
Pruiken
Heb jij last van dunner wordend haar, zo erg dat je niet meer over straat durft? Heb je Alopecia Areata of Totalis of moet jij binnenkort een chemokuur ondergaan, waardoor je al je haar gaat verliezen?

Wij kunnen je haaruitval probleem helaas niet oplossen. Wel kunnen we je de beste oplossing bieden in de vorm van een op maat gemaakte pruik, Full LaceWig of Half LaceWig.

Alle haarwerken van Jennifer Hoeve hair zijn met de handgeknoopt van 100% echt haar. Bekijk hier de verschillende soorten pruiken van Jennifer Hoeve hair.

De optimale
pasvorm

Vraag advies op maat
Bij Jennifer Hoeve hechten we veel waarde aan een optimale pasvorm. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken.

We meten dan ook heel exact jouw hoofd op en maken van de bovenzijde een soort kapje. Van dit kapje wordt in het atelier een houten hoofd gemaakt. Op dat hoofd wordt jouw haarwerk in elkaar gezet. Daarbij wordt goed gekeken naar jouw voorkeuren die we hebben doorgenomen met jou in de privé salon.


Zaken als lengte van het haar, dichtheid en kleur worden uitgevoerd zoals jij het hebt besproken. We doen er alles aan om jou een oplossing te leveren waar je helemaal blij van wordt.
Klantervaringen
Bekijk hier de reviews die onze blije klanten hebben achtergelaten.
Bekijk alle reviews
Shirley

Hele lieve dame. Mooie salon en er werd geluisterd naar de wensen mbt nieuwe pruik. Mooie pruiken en vooral veel aanbod, dus voor ieders wil.. Echt een aanrader ! Bedankt dat wij in jullie mooie zaak mochten zijn en tevreden naar huis.

Willemijn

Het was een verhelderend bezoek bij Jennifer. Goede ontvangst met een lekkere kop koffie. Uitleg om het haarstuk te behandelen was zeer duidelijk. Goed dat wij geweest zijn. Tot ziens, Willemijn.

Linda

Zoals altijd een vriendelijk welkom door Jennifer, goede uitleg en een rondleiding in de veranderde salon. Ziet er prachtig uit!

Conny

Je voelt jezelf meteen thuis bij Jennifer. Wat een prachtig resultaat! Zo blij met mijn nieuwe haren. Het haarstuk voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Tot over 1 jaar Jennifer, dank je wel!

Lamyae

Blijft me verbazen wat voor topservice ze geven!

Franca

Vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad! Goed gevoel bij Jennifer Hoeve hair!!

Teresa

Een fijne afspraak, met goede geduldige uitleg en een mooi haarstuk. Prima service!

Thecla

Heel fijn geholpen en na aanpassing een mooi resultaat, dankjewel Jennifer en Team

Linda

Zoals altijd ben ik weer helemaal mooi gemaakt door Jen en kan ik weer met mij haar in de wind. Dank je wel Jen voor je hulp en vriendelijke woorden ♡

Elettra

Super goed geholpen. Jennifer is empathisch, weet waar ze het over heeft en denkt mee! Top

Cisca

De kapster was heel geduldig, vriendelijk en professioneel. De privé afspraken zijn erg fijn en ze hebben maar aan een half woord genoeg, om je precies het kapsel te geven dat je zelf in gedachten had. Verder is de salon mooi ingericht en heel erg schoon. Echt een aanrader!

Cisca

Geweldige vriendelijke en professionele service, het haarwerk was zelfs mooier dan ik verwacht had. Je kan zien dat het met liefde en aandacht is gemaakt. Er werd ook veel aandacht gegeven aan hoe het zelf in te zetten, geleerd hoe je het thuis zelf kan afstylen en aan het onderhoud van het haarwerk.

Madeleine

Weer fijn mijn eigen haar en mijn haarwerk laten behandelen, kleuren en stylen. Advies op maat en weer gelukkig de deur uit. #alopecia

Yvonne

Geweldig geholpen ben zo blij eindelijk een weg vooruit met mijn zelfvertrouwen.

Rita

Ben super professioneel geholpen en op mijn gemak gesteld heel erg fijn ook in het maken van mijn keus voor een haarstuk.

Lettie

Heel goed geadviseerd, vakmensen. Je voelt je gelijk op je gemak ondanks dat het ook heftig voor je is als je daar voor haaruitval komt. Zo ontzettend blij met het resultaat. Ik was er samen met mijn dochter en die vond het ook zo fijn daar. Ik kan iedereen Jennifers hoeve aanraden. Nogmaals dank jullie wel.

Nancy

Ik ben geweest voor een oriënterend gesprek. Duidelijk, eerlijk verhaal waarin de mogelijkheden werden besproken. Ook zijn de kosten direct besproken. Er wordt ook niks opgedrongen waardoor ik een betrouwbaar gevoel kreeg.

Theresia

Duidelijke informatie. Ik had alléén het voorbeeld nodig om het effect te zien. Ik was direct " om"

Joyce

Fijn geholpen. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten. Nog geen 3 weken geleden te horen gekregen dat ik ziek ben en op zeer korte termijn chemo krijg. Heel fijn dat je hier snel terecht kan en met je meegedacht wordt. Een pruik reserveren is mogelijk en dat vind ik zeer prettig in deze onzekere tijd! Dat je weet dat als het zover is, dat je de pruik dan binnen een week kan ophalen.

Saskia

Belangrijk is voor mij dat er rustig en aandachtig geluisterd wordt naar mijn wensen en vragen. De informatie over mogelijkheden en kosten is helder. Een fijne deskundige plek om vrij en ontspannen over haarproblemen en haarwerken te kunnen praten.

Brigitte

Mijn zus en ik zijn goed geholpen en werd goed geluisterd naar onze wensen we gingen heel tevreden naar huis.

envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram