Na mijn chemo is mijn haar een grote klit geworden!

Haaruitval is een veelvoorkomende bijwerking van een chemobehandeling. Chemotherapie is een behandeling waarbij medicijnen worden gebruikt om kankercellen te doden. Helaas kunnen deze medicijnen ook gezonde cellen in het lichaam beschadigen, waaronder de haarzakjes. Hierdoor kan het haar uitvallen. Haaruitval door chemotherapie kan al enkele dagen na de eerste behandeling beginnen, maar ook enkele weken later optreden.

Het haar begint enorm te klitten en valt vervolgens uit

Hoe snel het haar uitvalt, hoeveel haar er uitvalt en waar het uitvalt, is afhankelijk van het soort medicijn, de dosis en het individu. In sommige gevallen kan het haar op het hele lichaam uitvallen, inclusief de wenkbrauwen, wimpers en het schaamhaar. Wat wij vaak te horen krijgen van klanten zijn klachten dat hun een grote klit vormt voordat het uiteindelijk uitvalt. Dit komt omdat alle losse haren zich ophopen waardoor er vervolgens een klit ontstaat. Zo kan dat er dan uitzien (zie afbeelding).

Veel emoties en verdriet

Haarverlies is voor veel vrouwen een emotioneel beladen bijwerking van de behandeling tegen kanker. Het kan het gevoel van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen aantasten. Het is daarom belangrijk om te weten dat er oplossingen zijn om de gevolgen van haaruitval te verminderen. Wij helpen je graag aan de perfecte oplossing.

Haarwerken na een chemobehandeling

Een haarwerk kan een goede oplossing zijn voor vrouwen die te maken hebben met haaruitval na een chemobehandeling. Bij Jennifer Hoeve hair bieden we verschillende soorten haarwerken aan die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen met haaruitval. Wanneer je haaruitval hebt na een chemo behandeling kijken we meestal gelijk naar een op maat gemaakte LaceWig van 100% echt haar.

Handgeknoopte haarwerken van 100% echt haar zijn de meest natuurlijke en comfortabele oplossing voor vrouwen die hun haar hebben verloren. Deze haarwerken worden op maat gemaakt en kunnen worden gestyled en gekleurd zoals gewenst. Hierdoor is het mogelijk om het haarwerk te laten matchen met het eigen haar voordat de chemobehandeling startte.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze privé salon

Bij Jennifer Hoeve hair begrijpen we hoe belangrijk het is om je goed en op je gemak te voelen. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze privé salon aan. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke wensen en adviseren wij je over de beste oplossing voor jouw situatie. Daarnaast meten we de juiste maten op en bespreken we de kleur en lengte van het haarwerk. Ook kun je verschillende haarwerken passen, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

Vergoedingen via je zorgverzekering

Wanneer je een doorverwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding van je haarwerk. De basisvergoeding in 2023 is maar liefst € 454,50. Wij declareren dit voor je, zodat jij onbezorgd kan genieten van je nieuwe haarwerk.

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram