Haaruitval door stress

Een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval is stress. In tegenstelling tot veel andere oorzaken van haaruitval is dit een oorzaak waar je wel wat aan kunt doen. Haaruitval door stress kan bij zowel mannen als vrouwen voorkomen. Wil je dat je haar weer de kans heeft om terug te groeien? Dan is de oplossing is heel makkelijk gezegd ‘niet stressen’, maar zo makkelijk gaat dat niet altijd. Iedereen heeft dagelijks met veel stressmomenten te maken. Het kan werkgerelateerd zijn, thuis omstandigheden of iets totaal anders. Haaruitval kan je er dan absoluut niet bij hebben! Jennifer Hoeve hair biedt de oplossing. Onze haarwerken geven je eigen haar de kans om gezond terug te groeien en geven jou je zelfverzekerdheid weer terug.

Wat heeft haaruitval met stress te maken?

Dat is een goede vraag die we je zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. De oorzaak van het haaruitval door stress heeft te maken met de aanmaak van het hormoon Cortisol. Dit hormoon verhoogt de aanmaak van adrenaline, waardoor de talgklieren te veel melkzuur gaan aanmaken. Melkzuur (teveel) tast je haar aan met als gevolg haaruitval door stress. Je haar wordt dunner, de schubben en wortels worden aangetast en de groei van nieuwe haren wordt tegengehouden. Wil je hier meer informatie over? Raadpleeg dan je huisarts.

Door stress is mijn haar uitgevallen, kan dit terug groeien?

Je haar kan zeker terug groeien, mits je zorgt dat de stress in jouw lichaam afneemt. Zoals eerder vermeld is haaruitval door stress een tijdelijk vorm van haaruitval. Zorg jij ervoor dat de stress minder wordt, dan hebben je haren de kans om weer terug te groeien. Hoe lang en hoe goed je haar terug groeit heeft te maken met de stressperiode. Hoe korter de stressperiode, hoe groter de kans dat je haar binnen een paar maanden terug groeit. 

Je hebt last van haaruitval door stress, wat nu?

Bij Jennifer Hoeve hair begrijpen we als geen andere hoe vervelend het is om haaruitval te ervaren. Er komen zoveel emoties bij kijken. Woede, verdriet, onbegrip en wanhoop. Jij wilt niet over straat lopen met kale plekken of extreem dun haar. Helemaal in deze stressperiode kan je dit er niet bij hebben. Wij hebben helaas geen middelen die je haar op magische wijze doet terugkeren. Gelukkig hebben we wel de perfecte oplossing in de vorm van een haarwerk van 100% echt haar. Onze haarwerken zorgen ervoor dat je haaruitval door stress niet zichtbaar is en geven je haren de kans geven om rustig terug groeien. 

Een gratis intakegesprek in onze privésalon

Bij Jennifer Hoeve hair krijgen we dagelijks klanten op intakegesprek die door verschillende oorzaken last hebben van haaruitval. Zij vertellen ons allemaal dat ze de stap om een afspraak te maken best moeilijk vonden. Het is niet niks om je zo kwetsbaar open te stellen en wildvreemde mensen je haar probleem uit te leggen. Gelukkig krijgen we altijd positieve berichten hoe goed ze zijn ontvangen en hoe blij ze zijn dat ze toch de afspraak hebben gemaakt. Wij begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om over deze grote drempel heen te stappen. Daarom ontvangen we onze klanten altijd warm en openhartig in onze privésalon.

Tijdens het intakegesprek in de privésalon heb je de mogelijkheid om in complete privacy je probleem uit te leggen en natuurlijk je haarwensen te vertellen. Vervolgens gaan we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw haarprobleem. Alles is mogelijk. 

De oplossing in de vorm van een haarwerk

Bij Jennifer Hoeve hair hebben we voor elk haarprobleem een oplossing. Heb jij haaruitval door stress? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hier gaan we samen kijken naar de beste oplossing voor jou.

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram