Wanneer een
Half LaceWig?
Bespaar tijd! Niet langer dan vijf minuten met je haar bezig. Klik-Klak-Klaar!
Een prachtige totaaloplossing voor dunner (wordebd) haar bovenop
Een waardevolle investering in jouw uitstraling en imago
Mooier, langer en voller haar dan je ooit voor mogelijk hebt kunnen houden
Half LaceWig van 100% echt haar
Wil je gewoon iets totaal anders met je haar, wil je kunnen afwisselen van lengte en kleur? Of heb jij last van dunner wordend haar, zo erg dat je niet meer over straat durft? Wij kunnen je haaruitval probleem niet oplossen, wel kunnen we ervoor zorgen dat jij weer zelfverzekerd de deur uit gaat. Een Half Lacewig is een prachtige en super snelle oplossing om je haar voller en langer te maken, zonder dat je schade aan je eigen haar brengt. Het is als het ware een upgrade van de losse extensions of weave. Je heb in 1 klap mooi vol en lang haar, maar je hebt niks te maken met lelijke overgangen van je eigen haar naar de haarverlenging. Het is een uniek eigen systeem, met als groot voordeel dat je gewoon met je eigen haar kan slapen en je eigen haar los van de haarverlenging kan wassen. Dus je hoeft niet meer uren uit te trekken en exact te plannen wanneer je je haar gaat wassen. Als je bij ons op informatiegesprek komt, zullen onze haarwerkspecialisten aan de hand van jouw wensen een prachtige Half Lacewig ontwerpen.
Maathaarwerk
Onze haarwerkspecialist zal al je maten opnemen, zodat onze ateliermedewerkers een kopie van jouw schedel kunnen maken om deze te gebruiken bij het maken en knopen van jouw haarwerk. Samen bespreken jullie dan de kleur en de lengte van de Lacewig. De haarwerkspecialist zal dan ook bepalen hoe ze het haarwerk in zal laten knopen. Niet iedereen wil direct een hele volle haarbos, als je zelf nooit heel veel haar gehad hebt, zal je je hier niet prettig bij voelen, dus is het heel erg belangrijk om de juiste hoeveelheid haren die er ingeknoopt worden te bepalen.
Het afleveren van jouw unieke haarwerk
Aan de hand van de groeirichting van je eigen haar word de knooprichtingenbepaald, mocht je al je haar al kwijt zijn, kunnen we dit bepalen aan de hand van foto’s, of we overleggen jouw wensen. Met al deze gegevens zal op ons atelier jouw persoonlijke haarwerk gemaakt worden. Zodra deze klaar is, kom je nog een keer terug zodat onze haarwerkspecialisten deze kunnen bevestigen en in model kunnen snijden. Je krijgt uitleg over hoe je je maat haarwerk zelf kan onderhuiden, verzorgen en in model kan brengen.

Big Hair Is an Addiction I am your Dealer
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een van onze privé salons. Hier kun je in alle rust en vertrouwen jouw haarprobleem kenbaar maken. Ook krijg je de mogelijk verschillende soorten haarwerken te passen. Jouw haarwerk ontwerpt jouw unieke haarwerk.
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier je adviesgesprek aan

Ontdek de verschillende haaraanvullingen die wij aanbieden

Haarstukken
Heb jij last van dunner wordend haar? Valt je haar uit en word je hier erg onzeker van?

Wij kunnen je haaruitval probleem niet oplossen, wel kunnen we ervoor zorgen dat jij weer zelfverzekerd de deur uit gaat. De oplossing die wij hebben is het aanvullen van je eigen haar. Dit doen wij middels een op maat gemaakte Hairpiece, V-part of U-part.

Alle haarwerken van Jennifer Hoeve hair zijn met de handgeknoopt van 100% echt haar. Bekijk hier de haarstukken van Jennifer Hoeve hair.
Pruiken
Heb jij last van dunner wordend haar, zo erg dat je niet meer over straat durft? Heb je Alopecia Areata of Totalis of moet jij binnenkort een chemokuur ondergaan, waardoor je al je haar gaat verliezen?

Wij kunnen je haaruitval probleem helaas niet oplossen. Wel kunnen we je de beste oplossing bieden in de vorm van een op maat gemaakte pruik, Full LaceWig of Half LaceWig.

Alle haarwerken van Jennifer Hoeve hair zijn met de handgeknoopt van 100% echt haar. Bekijk hier de verschillende soorten pruiken van Jennifer Hoeve hair.

De optimale
pasvorm

Vraag advies op maat
Bij Jennifer Hoeve hechten we veel waarde aan een optimale pasvorm. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken.

We meten dan ook heel exact jouw hoofd op en maken van de bovenzijde een soort kapje. Van dit kapje wordt in het atelier een houten hoofd gemaakt. Op dat hoofd wordt jouw haarwerk in elkaar gezet. Daarbij wordt goed gekeken naar jouw voorkeuren die we hebben doorgenomen met jou in de privé salon.


Zaken als lengte van het haar, dichtheid en kleur worden uitgevoerd zoals jij het hebt besproken. We doen er alles aan om jou een oplossing te leveren waar je helemaal blij van wordt.
Klantervaringen
Bekijk hier de reviews die onze blije klanten hebben achtergelaten.
Bekijk alle reviews
Saskia

Belangrijk is voor mij dat er rustig en aandachtig geluisterd wordt naar mijn wensen en vragen. De informatie over mogelijkheden en kosten is helder. Een fijne deskundige plek om vrij en ontspannen over haarproblemen en haarwerken te kunnen praten.

envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram