Jennifer Hoeve Neemt Australië Over!

De spanning en opwinding stijgen bij Jennifer Hoeve Store, want we staan aan de vooravond van een geweldig avontuur: Jennifer Hoeve neemt Australië over! Onze reis brengt ons naar een van de grootste haarbeurzen ter wereld, en we kunnen niet wachten om onze geweldige Store Collectie aan een wereldwijd publiek te presenteren. Dit avontuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met vet leuke tussenstops in Parijs en Shanghai. Lees verder en ontdek hoe deze reis tot stand is gekomen en wat je kunt verwachten van onze collectie.

Onze Wereldreis: Van Parijs naar Shanghai en Verder

Onze reis begint met een sprankelend bezoek aan Parijs, de stad van de liefde en mode. Hier zullen we inspiratie opdoen, content schieten en ons voorbereiden op de grote beurs in Australië. Daarna vliegen we door naar het bruisende Shanghai, een stad die bekend staat om haar futuristische architectuur en levendige cultuur. Deze tussenstops bieden ons niet alleen de kans om nieuwe ideeën op te doen, maar ook geweldige nieuwe content te schieten.

De Haarbeurs in Australië

Het hoogtepunt van onze reis is natuurlijk de haarbeurs in Australië. Hier zullen Alissio en Jennifer onze prachtige Store Collectie presenteren, die bestaat uit de Genius Weft, de Seamless Clip-In Extensions, de Seamless Tape-In Extensions en de Fashionista Braid.

Wat Maakt Onze Jennifer Hoeve Store Uniek?

Bij Jennifer Hoeve Store zijn we trots op de kwaliteit en diversiteit van onze producten. Onze Hairpieces, U-parts en LaceWigs zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren en diverse standaardmaten, zodat onze klanten niet langer weken hoeven te wachten op hun op maat gemaakte haarwerk. Ze kunnen dezelfde dag nog de deur uitlopen met een prachtig haarwerk uit onze standaardcollectie.

Onze speciale Store Collectie, die we tijdens de beurs in Australië zullen presenteren, is een uitbreiding van ons aanbod. Met de Genius Weft, Seamless Clip-In Extensions, Seamless Tape-In Extensions en de Fashionista Braid, bieden we veelzijdige en stijlvolle oplossingen die perfect passen bij de wensen van onze klanten wereldwijd.

Onze Missie: Wereldwijd Succes

Jennifer Hoeve Hair, opgericht door onze CEO Jennifer Hoeve. Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van op maat gemaakte haarwerken van 100% echt haar, heeft Jennifer talloze vrouwen geholpen met haar deskundigheid en passie. Alissio en Jennifer van Westering (zoon en schoondochter van Jennifer Hoeve), hebben Jennifer Hoeve Store opgericht om dezelfde hoogwaardige oplossingen te bieden, maar dan met de snelheid en toegankelijkheid van de moderne tijd. Onze missie is om wereldwijd bekend te worden en onze producten online beschikbaar te maken voor vrouwen over de hele wereld. De haarbeurs in Australië is een geweldige kans om deze droom te realiseren en onze Store Collectie te introduceren aan een internationaal publiek.

Volg Ons Avontuur

We nodigen je uit om ons te volgen op deze spannende reis. Van de modieuze straten van Parijs tot het futuristische Shanghai en de uiteindelijke bestemming, de haarbeurs in Australië . Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van onze avonturen en de lancering van onze prachtige collectie.

Bij Jennifer Hoeve Store geloven we in de kracht van mooi haar en de impact die het kan hebben op iemands leven. Of je nu op zoek bent naar een haarwerk voor medische redenen of gewoon je look wilt veranderen met een van onze fantastische extensions, bij ons ben je aan het juiste adres.

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram