Jennifer vertelt..

Afgelopen week kwamen er op mijn spreekuur twee zussen die ongeveer een jaar geleden alletwee een haarstuk hadden aangeschaft omdat zij beide last hadden gekregen van dunner wordend haar bovenop. Een bekende vorm van Alopecia, alopecia andogrenetica, ook wel mannelijke kaalheid genoemd. Een enorm vrouwonvriendelijke benaming.

Helaas doet de wetenschappelijke wereld niet aan emotie en benoemen ze alles zoals zij het zien.

Zus 1 had wat plukjes die zij niet goed kreeg, ik liet haar haar eigen haarstuk opzetten en zag al meteen waar het fout ging. Haar eigen haar droeg ze in een lichte scheiding aan de linkerkant, in de hairpiece was ook een scheiding gestyled. Zij zette haar haarstuk op met de scheiding in het midden, waardoor hij niet mooi meer doorliep met de valling van het eigen haar. Ik nam het over, verschoof de scheiding naar de scheiding van het eigen haar en meteen zag je dat de hairpiece heel mooi wegblende in het eigen haar.

Zus 2 liet ik ook zelf haar haarwerk opzetten. Zij zette haar haarwerk helemaal tot over de voorrand van haar eigen haargrens. Ze vertelde mij dat er iemand aan haar had gevraagd of ze een pruik droeg, meteen is zij gestopt met het dragen van haar hairpiece omdat ze hier enorm onzeker over was geworden.
Ik zette haar haarstuk iets verder achter haar eigen contourrand en ik zag meteen de gezichten van beide zussen opklaren. Wij maken haarstukken op maat, dus in principe is het een opvulling en word het een verlengstuk van het eigen kapsel. Dus als je deze op de juiste maniet plaatst, zie je het meteen tot 1 model vormen.

Beide zussen stonden binnen een kwartier alletwee weer te stralen ... Ik kreeg een mooie review.

“Mijn zus en ik werden vandaag ontzettend goed geholpen door Jennifer al onze vragen werden opgelost en onze onzekerheden waren binnen een mum van de tijd verdwenen we gingen ontzettend tevreden de deur uit !!!!!”

Kortom: Als er iets niet goed is of niet naar wens is, graag altijd terugkomen bij mij!

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram