Verzending & retouren

Verzending

Bezorgservice DHL

DHL bezorgt van maandag tot en met zaterdag, in wisselende tijdvensters. De bezorgtijd is afhankelijk van het bezorgadres. Kijk hier hoe laat DHL in jouw buurt bezorgt.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en DHL het pakket ook niet bij je buren kan afgeven, dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op hun website aangeven wanneer ze weer bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bij de buren af te laten leveren of bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal 4 keer).

Levertijden & tarieven

Vandaag voor 15:00 besteld is dezelfde dag verstuurd!

(van dinsdag t/m zaterdag uitgezonderd nationale feestdagen)

Wij hanteren de tarieven van DHL. Bij het afrekenen staat het bedrag datvoor verzending wordt gerekend. Het gehanteerd btw-tarief over de verzending is 21%

Als je per overboeking hebt betaald, dan wordt je bestelling pas verzonden nadat jouw betaling is bijgeschreven op onze rekening. Bij betaling via overboeking wordt de levertijd verlengt met 1 tot 3 dagen.

RegioLevertijdKlein pakketGroot pakketGewicht
Nederland1-3 werkdagen€ 6,5012,50 
     
  0-2 kg2-5 kg5-10 kg
West-Europa4- 8 werkdagen€ 10€ 18€ 22
Europa overig5-10 werkdagen€ 16€ 22€ 28
Wereldwijd4-11 werkdagen€ 24€ 32€ 53

Retouren

Controleer uw bestelling

Na ontvangst controleer je of de bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Neem direct contact met ons op als dit niet het geval is. Dat kan via shop@jenniferhoeve.nl of 075 615 3664.

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Aleen de kosten voor retour van jouw huis naar Jennifer Hoeve zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Jennifer Hoeve geretourneerd worden. Voeg altijd het retourformulier bij het pakket. Je kunt het retourformulier hier downloaden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via shop@jenniferhoeve.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kosten voor retour zenden

De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening, tenzij Jennifer Hoeve niet het juiste of een ondeugdelijk product heeft geleverd.

Klantervaringen
Bekijk hier de reviews die onze blije klanten hebben achtergelaten.
Bekijk alle reviews
Saskia

Belangrijk is voor mij dat er rustig en aandachtig geluisterd wordt naar mijn wensen en vragen. De informatie over mogelijkheden en kosten is helder. Een fijne deskundige plek om vrij en ontspannen over haarproblemen en haarwerken te kunnen praten.

envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram