Zorgverzekering en vergoedingen

Basisvergoeding voor haarwerken

Als je om medische redenen een haarwerk nodig heb, dan kom je in de meeste gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Je hebt hiervoor een verwijzing nodig van de huisarts en/of dermatoloog/specialist. Je hebt in ieder geval altijd recht op de basisvergoeding! 

De basisvergoeding voor 2024 is € 465,-

Intake gesprek

Wanneer een client aangeeft bij ons op intakegesprek te willen komen, zal deze afspraak ten alle tijden binnen 5 werkdagen plaats kunnen vinden.

Een intakegesprek is ten alle tijden gratis én vrijblijvend. In dit gesprek wordt getracht om tot de best mogelijke oplossing voor de klant te komen. Alle voor en nadelen worden besproken. 

Mocht een client een passend haarwerk gevonden hebben, is er een mogelijkheid om deze minimaal 3 tot maximaal 6 weken te reserveren.

Al een client bij ons een haarwerk heeft aangeschaft zullen wij voorzien in alle nodige nazorg.

Ziekenhuis bezoek behoort tot de mogelijkheden

In het geval dat u niet in staat bent om naar ons toe te komen, omdat u in het ziekenhuis ligt, zullen wij naar u toekomen. Één van onze haarwerkspecialisten zal met een aantal haarwerken al onze opmeetspullen tijdens het bezoekuur langskomen en een geheel informatiegesprek voeren wat normaliter bij ons in de salon word uitgevoerd. Mocht de client tot aankoop van een haarwerk komen, zal er een vervolgafspraak ingepland worden om deze af te leveren.

ANKO-gecertificeerd

Jennifer Hoeve is ANKO-gecertificeerd. Dat betekent dat onze haarwerken gecertificeerd zijn als medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben daarom leveringsovereenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Aanvullende verzekering

Als je een aanvullende verzekering hebt, dan heb je vaak recht op een extra vergoeding naast de basisvergoeding. De hoogte van deze extra vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Informeer bij je zorgverzekeraar wat de hoogte hiervan is. Je hebt recht om ieder jaar een nieuw haarwerk aan te schaffen met een bijdrage van de zorgverzekeraar. Op de site van Independer kun je goed zien wat er binnen de aanvullende verzekering vergoed wordt.

Belastingdienst

Ook de belastingdienst heeft een interessante regeling. Ziektekosten komen tot 1,65% van je verzamelinkomen niet in aanmerking voor teruggave. Als je haarwerk duurder is dan dat bedrag, dan kom je dus wel voor teruggave in aanmerking. In de meeste gevallen kun je dus een groot deel van de kosten voor het haarwerk terugkrijgen van de belastingdienst. Sommige gemeenten hebben ook een speciale regeling. Informeer bij jouw gemeente!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

In deze webshop zijn uitsluitend General Stock te koop. Wil je liever maatwerk en/of persoonlijk advies door een professionele haarwerker? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Indien u een basis-ziektekostenverzekering hebt, heeft u al recht op een vergoeding voor uw haarwerk. Bent u aanvullend verzekerd? Dan heeft u -afhankelijk van de soort verzekering en de maatschappij- veelal recht op een hogere vergoeding. Wij bekijken graag voor u of u een vergoeding krijgt en hoe hoog deze zou zijn. Tevens kunnen we de administratie rompslomp verzorgen voor u zodat alles geregeld is. Wilt u zelf checken hoe het zit? Op http://www.independer.nl kunt u zien welke verzekeraar het meeste vergoedt.

Klantervaringen
Bekijk hier de reviews die onze blije klanten hebben achtergelaten.
Bekijk alle reviews
Shirley

Hele lieve dame. Mooie salon en er werd geluisterd naar de wensen mbt nieuwe pruik. Mooie pruiken en vooral veel aanbod, dus voor ieders wil.. Echt een aanrader ! Bedankt dat wij in jullie mooie zaak mochten zijn en tevreden naar huis.

Willemijn

Het was een verhelderend bezoek bij Jennifer. Goede ontvangst met een lekkere kop koffie. Uitleg om het haarstuk te behandelen was zeer duidelijk. Goed dat wij geweest zijn. Tot ziens, Willemijn.

Linda

Zoals altijd een vriendelijk welkom door Jennifer, goede uitleg en een rondleiding in de veranderde salon. Ziet er prachtig uit!

Conny

Je voelt jezelf meteen thuis bij Jennifer. Wat een prachtig resultaat! Zo blij met mijn nieuwe haren. Het haarstuk voelt heerlijk zacht en ziet er prachtig uit. Tot over 1 jaar Jennifer, dank je wel!

Lamyae

Blijft me verbazen wat voor topservice ze geven!

Franca

Vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad! Goed gevoel bij Jennifer Hoeve hair!!

Teresa

Een fijne afspraak, met goede geduldige uitleg en een mooi haarstuk. Prima service!

Thecla

Heel fijn geholpen en na aanpassing een mooi resultaat, dankjewel Jennifer en Team

Linda

Zoals altijd ben ik weer helemaal mooi gemaakt door Jen en kan ik weer met mij haar in de wind. Dank je wel Jen voor je hulp en vriendelijke woorden ♡

Elettra

Super goed geholpen. Jennifer is empathisch, weet waar ze het over heeft en denkt mee! Top

Cisca

De kapster was heel geduldig, vriendelijk en professioneel. De privé afspraken zijn erg fijn en ze hebben maar aan een half woord genoeg, om je precies het kapsel te geven dat je zelf in gedachten had. Verder is de salon mooi ingericht en heel erg schoon. Echt een aanrader!

Cisca

Geweldige vriendelijke en professionele service, het haarwerk was zelfs mooier dan ik verwacht had. Je kan zien dat het met liefde en aandacht is gemaakt. Er werd ook veel aandacht gegeven aan hoe het zelf in te zetten, geleerd hoe je het thuis zelf kan afstylen en aan het onderhoud van het haarwerk.

Madeleine

Weer fijn mijn eigen haar en mijn haarwerk laten behandelen, kleuren en stylen. Advies op maat en weer gelukkig de deur uit. #alopecia

Yvonne

Geweldig geholpen ben zo blij eindelijk een weg vooruit met mijn zelfvertrouwen.

Rita

Ben super professioneel geholpen en op mijn gemak gesteld heel erg fijn ook in het maken van mijn keus voor een haarstuk.

Lettie

Heel goed geadviseerd, vakmensen. Je voelt je gelijk op je gemak ondanks dat het ook heftig voor je is als je daar voor haaruitval komt. Zo ontzettend blij met het resultaat. Ik was er samen met mijn dochter en die vond het ook zo fijn daar. Ik kan iedereen Jennifers hoeve aanraden. Nogmaals dank jullie wel.

Nancy

Ik ben geweest voor een oriënterend gesprek. Duidelijk, eerlijk verhaal waarin de mogelijkheden werden besproken. Ook zijn de kosten direct besproken. Er wordt ook niks opgedrongen waardoor ik een betrouwbaar gevoel kreeg.

Theresia

Duidelijke informatie. Ik had alléén het voorbeeld nodig om het effect te zien. Ik was direct " om"

Joyce

Fijn geholpen. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten. Nog geen 3 weken geleden te horen gekregen dat ik ziek ben en op zeer korte termijn chemo krijg. Heel fijn dat je hier snel terecht kan en met je meegedacht wordt. Een pruik reserveren is mogelijk en dat vind ik zeer prettig in deze onzekere tijd! Dat je weet dat als het zover is, dat je de pruik dan binnen een week kan ophalen.

Saskia

Belangrijk is voor mij dat er rustig en aandachtig geluisterd wordt naar mijn wensen en vragen. De informatie over mogelijkheden en kosten is helder. Een fijne deskundige plek om vrij en ontspannen over haarproblemen en haarwerken te kunnen praten.

Brigitte

Mijn zus en ik zijn goed geholpen en werd goed geluisterd naar onze wensen we gingen heel tevreden naar huis.

envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram