Last van haaruitval na chemobehandeling

Haaruitval na een chemobehandeling is een bijwerking dat helaas vaak voor komt. Alsof deze nare ziekte niet genoeg ellende met zich meebrengt kan dit er ook nog wel bij. Nu is het niet zo dat elke soort chemotherapie zorgt voor haaruitval. Dit is afhankelijk van de stof cytostatica en de hoeveelheid dat je hiervan krijgt. Deze stof zorgt ervoor dat je haarcellen beschadigd raken waardoor het haar dun wordt en in veel gevallen uit gaat vallen. In eerste instantie zal het haar op je hoofd uitvallen, gevolgd bij het lichaamshaar. We begrijpen dat je niet in onzekerheid wilt afwachten of jij te maken gaat hebben met haaruitval. We raden je daarom aan om jezelf goed te laten informeren over de verschillende soorten chemobehandelingen of chemotherapieen en de bijwerkingen hiervan.

Wanneer kun je haaruitval na je chemobehandeling verwachten?

In veel gevallen zal binnen twee tot drie weken na de eerste chemobehandeling het haar beginnen uit te vallen. Het doucheputje, je kussens en de hoofdsteun in je auto zullen al vrij snel vol zitten met losse haren. 

Je haar is uitgevallen door de chemo, wat nu?

Bij Jennifer Hoeve hair krijgen we helaas dagelijks klanten op intakegesprek die te maken hebben met haaruitval na chemo. Toch zijn we blij dat deze mensen bij ons terecht zijn gekomen en dat wij ze aan een oplossing kunnen helpen. Sommige mensen kiezen ervoor om haaruitval door de chemo to accepteren. Zij hebben er geen moeite mee om kaal door het leven te gaan. Maar in de meeste gevallen zien we toch veel verdriet en onzekerheid. Jennifer Hoeve hair helpt deze mensen aan een prachtig haarwerk.

Een op maat gemaakte oplossing voor haaruitval na de chemo

Krijg jij binnenkort je eerste chemokuur waardoor jij te maken gaat hebben met haaruitval? Of heb jij je eerste kuur al gehad en is uitvallen van je haar al begonnen? Bij Jennifer Hoeve hair leveren we jaarlijks meer dan 1000 haarwerken af aan mensen die ook te maken hebben met een vorm van haaruitval. Wij hebben helaas geen toverstaf die je haar op magische wijze doet terugkeren. Wel hebben wij de perfecte oplossing in de vorm van een op maat gemaakt haarwerk. 

Altijd grote voorraden en snelle levertijden

Of je nou kiest voor een LaceWig, U-part, V-part of Hairpiece, al onze haarwerken zijn met de handgeknoopt van 100% echt haar. We bieden de keuze uit voorraad haarwerken en haarwerken op maat gemaakt. Mocht jij dezelfde dag een haarwerk nodig hebben, dan hebben wij een ruime keuze uit onze voorraad. Onze maathaarwerken hebben een levertijd van 8 tot 12 weken. Het verschil tussen voorraad en maatwerk is dat op maat gemaakte haarwerken de exacte maten van jouw hoofd hebben waardoor er minder frictie ontstaat. Zo heeft jouw eigen haar de gelegenheid om gezond terug te groeien.

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze privé salon

Het is niet makkelijk om een afspraak te maken en uit te komen met je haarprobleem. Dit begrijpen wij als geen ander. Je zit vol met emotie, verdriet, wanhoop en veel onzekerheid. Om die reden ontvangen wij onze klanten altijd warm in onze privé salon. Hier heb jij de gelegenheid om in alle rust en privacy je probleem en haarwens uit te leggen. We nemen ruim de tijd om je verhaal aan te horen en vervolgens samen naar de perfecte oplossing te kijken. 

Vergoedingen via je zorgverzekering

Wanneer jij door medische redenen een haarwerk nodig hebt, kom jij in aanmerking met een vergoeding via je zorgverzekering. Het enige wat je nodig hebt is een doorverwijzing van je huisarts of oncoloog. De basisvergoeding in 2023 is maar liefst € 454,50. Wij declareren voor jou, zodat jij zonder zorgen kan genieten van je nieuwe haarwerk.

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram