Wat voor haarwerk heb ik nodig?

De verschillende haarwerken bij Jennifer Hoeve hair

Bij Jennifer Hoeve Hair begrijpen we dat het kiezen van het juiste haarwerk een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan haarwerken aan die zijn ontworpen om aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen. In deze blog nemen we je mee op een reis door onze collectie en laten we je kennismaken met de verschillende soorten haarwerken die we aanbieden: de V-part, de LaceWig, de U-part en de Hairpiece. Ontdek welk haarwerk het beste bij jou past!

De V-part

In eigen huis ontworpen. De V-part is een innovatief haarwerk dat een natuurlijke scheiding creëert met een V-vormige opening. Dit haarwerk is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en snelle oplossing om extra volume en lengte toe te voegen aan hun eigen haar. De V-part kan moeiteloos worden geïntegreerd met je eigen haar en zorgt voor een naadloze overgang. Het is ideaal voor dagelijks gebruik en geeft je een prachtige, natuurlijke look. Uiteraard gemaakt van 100% echt haar. Je kunt kiezen voor een V-part uit onze voorraad of een op maat gemaakte V-part.

De LaceWig

De LaceWig is een haarwerk met kantmateriaal aan de voorkant (ook wel bekend als lace), waardoor een ongelooflijk realistische haarlijn wordt gecreëerd. Dit haarwerk is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een volledige pruik met een natuurlijke uitstraling. Of je nu te maken hebt met haaruitval door Alopecia, een Gastric Bypass-operatie of een chemotherapiebehandeling, de LaceWig biedt comfort en zelfvertrouwen. Het 100% echt haar zorgt voor een prachtige kwaliteit en een levensechte look.

Hoe verzorg je jouw haarwerk het beste?

De U-part

De U-part is een haarwerk dat je eigen haar aan de voorkant onthult, terwijl de rest van je haar wordt aangevuld met dit prachtige haarstuk. Dit haarwerk is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar extra volume en lengte, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen haar willen behouden. De U-part kan op maat worden gemaakt en zorgt voor een naadloze blend met je eigen haar. Het biedt veelzijdigheid en maakt het mogelijk om verschillende stijlen te creëren.

De Hairpiece

De Hairpiece is een haaroplossing die specifiek is ontworpen om een bepaald gebied van haarverlies aan te pakken. Het kan worden gebruikt om dunner wordend haar op de kruin, kale plekken of andere probleemgebieden te verbergen. De Hairpiece is verkrijgbaar in verschillende maten en kan op maat worden gemaakt om perfect bij jouw behoeften te passen. Het biedt een discrete en effectieve oplossing voor specifieke haarproblemen.

Bij Jennifer Hoeve Hair hebben we een breed scala aan haarwerken om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra volume, lengte, een natuurlijke haarlijn of specifieke haarproblemen wilt aanpakken, we hebben het in huis. Wil jij meer informatie over onze haarwerken en graag geadviseerd worden? Dan nodigen we je uit voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek in een van onze privé salons.

Plan je gratis adviesgesprek
Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier aan
Ontdek hoe
Jennifer Hoeve 

jou kan
helpen

Hair fashion created with passion

In een ideale wereld heeft elke vrouw lang, golvend, glanzend haar. Helaas is ons leven niet altijd een sprookjesboek.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor zowel mannen als vrouwen hun haar deels of geheel moeten verliezen.
Vraag hier advies op maat
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram