Veelgestelde vragen

Kun je slapen met een haarwerk?

Jazeker, je kan gewoon slapen met een haarwerk … Adviseren wij dat?? Absoluut niet … Tijdens het slapen transpireer je meer dan normaal, transpiratie verlies je ’s nachts via je hoofd en je voeten, hierdoor zal het haarwerk sneller en vaker aangetast worden door de talgafscheiding van je hoofdhuid. Dit zorgt er weer voor dat je je haarwerk vaker moet wassen, waardoor de haren sneller droog worden. Daarnaast lig ’s nachts op je haar en woel je vaak heen en weer, waardoor het haar veel sneller slijt. In de ochtend zal je meer werk hebben om je haar weer fatsoenlijk in model te brengen, ook weer extra slijtage. Het is juist een enorm voordeel dat je voordat je naar bed gaat gewoon je haar af kan zetten, eventueel het in de grove rollers draait, waardoor je in de ochtend in no time klik klak klaar bent met je haar.

Als ik hier puur zakelijk in zou staan, zou ik uiteraard zeggen, je kan er alles mee doen, want zodra de kwaliteit van het haarwerk snel achteruit gaat, hebben jullie sneller een nieuw haarwerk nodig, maar helaas zit ik niet zo in elkaar en leg ik liever uit, waarom je het beter niet kan doen.


Kun je zwemmen met een haarwerk?

Uiteraard kun je zwemmen met een haarwerk, alleen adviseren wij dat niet. Puur om het feit dat je een behoorlijk kostbare aankoop hebt gedaan, waar je naar mijn idee graag zo lang mogelijk van wilt genieten. Haren zijn erg kwetsbaar en chloor of zee water is absoluut niet bevordelijk voor de levensduur van je haarwerk.

Als ik hier puur zakelijk in zou staan, zou ik uiteraard zeggen, je kan er alles mee doen, want zodra de kwaliteit van het haarwerk snel achteruit gaat, hebben jullie sneller een nieuw haarwerk nodig, maar helaas zit ik niet zo in elkaar en leg ik liever uit, waarom je het beter niet kan doen.


Waarom plakken wij de haarwerken niet vast?

Het klink zo heerlijk, we plakken het haarwerk vast, je kan er alles mee doen en weg is je haarprobleem, maar als je logisch na zou denken, is dit natuurlijk een fairytail…

In eerste instantie is het onhygiënisch om je hoofdhuid een aantal weken achter elkaar niet te kunnen wassen. Ik visualiseer dan altijd een pleister op mijn huid, waar je een paar keer mee gaat douchen. Als je dan je pleister van je huid aftrekt, is je huid helemaal week. Een haarwerk wat geplakt is, zit in principe 6 tot 8 weken vast.

Dan zijn er meerdere manieren van plakken. Je hebt de manier die geplakt word op de hoofdhuid, hiervoor moeten wel alle haren die er nog wel zitten weggeschoren worden. Dat zorgt er naar mijn idee voor dat je enorm afhankelijk word van je haarwerker, want dan kan je echt niet meer zonder. Een tweede nadeel hiervan is dat je haar daaronder natuurlijk wel blijft groeien en duwt als het ware je haarstuk los van de huid. Dus na een week of twee gaat het alweer losser zitten.

Een andere manier is dat je eigen haar blijft zitten en dat de unit gewoon op het eigen haar geplakt word. Ook hier krijg je uiteraard met hetzelfde te maken, je eigen haar groeit door, dus na ongeveer twee weken zit je haarstuk alweer los van je huid en voel je het duidelijk bewegen. Daarnaast moet je na een aantal weken het haarwerk eraf laten halen om je eigen hoofdhuid te laten wassen voordat deze weer opnieuw bevestigd word. Tijdens het eraf halen, verlies je altijd
haren door de lijmresten.

Nog een nadeel van een haarwerk wat vast geplakt zit is dat je ermee moet slapen.
(Link naar “Kun je slapen met een haarwerk?”)


Hoe werkt het aanvragen van een vergoeding bij de zorgverzekeraar?

Voor het aanvragen van een vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Hierin staat een diagnose en de mededeling dat u een haarwerk nodig heeft. Wij nemen verder alles uit handen en zorgen voor de declaratie bij uw zorgverzekering.


Werken jullie met abonnementen en wat kost dat?

Ja, wij werken met abonnementen. Al u bij ons een op maat gemaakt haarwerk aanschaft kunt u een abonnement afsluiten. U betaalt een deel van de totale prijs aan en vervolgens declareren wij indien mogelijk een bedrag bij uw ziektekostenverzekeraar. Het resterende bedrag betaalt u in twaald maanden. Hierdoor is het mogelijk om voor een acceptabel maandbedrag altijd prachtig haar te hebben.


Hoeveel kost een haarwerk?

De prijs van een haarwerk is afhankelijk van het soort haarwerk dat u kiest en uw wensen qua lengte en dikte. Om de exacte prijs van uw haarwerk te bepalen, kunt u een gratis en vrijblijvend informatiegesprek bij ons inplannen.


Hoe snel is mijn haarwerk leverbaar?

Onze haarwerken zijn soms direct uit voorraad leverbaar, maar onze maathaarwerken leveren wij binnen 10 tot 12 weken.


Waar komt jullie haar vandaan?

Een groot deel van ons haar komt uit India. Hier hebben wij een aantal zeer betrouwbare leveranciers. Ook uit andere delen van de wereld wordt ons haar betrokken.


Wat is double drawn haar?

Double drawn haar houd in dat haren van aanzet tot punt even lang zijn.


Wat is virgin haar?

Virgin haar is onbehandeld haar. Het is nooit gekleurd geweest, nooit geföhnd en nooit met een stijl- of krultang behandeld.


Wat is Remy haar?

Remy haar houd in, dat de haren allemaal in dezelfde richting liggen.


Met wat voor haar werken jullie?

Ik werk met mijn eigen, zelfontwikkelde, haarlijn. De haren die ik daarvoor gebruik zijn Double Drawn Remy geselecteerde India haren.


Wat kost een haarwerk?

Ons haarwerk is maatwerk,prijs is daarom op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.


Wat is een Hairpiece?

Heb je altijd al het haar zoals dat van de BN’ers willen hebben? De snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om je haren voller en langer te maken is nu ook voor jou beschikbaar! Het geheim is de HairPiece. De perfecte oplossing om je eigen haar tot rust te laten komen en er toch altijd binnen vijf minuten op en top uit te zien. Alle HairPieces zijn gemaakt van topkwaliteit echt haar.


Hoe werkt dat met garanties?

Op voorraad haarwerken zit 3 maanden garantie, op maathaarwerken 6 maanden. Maar uiteraard als er iets is, kun je altijd het beste gewoon even een afspraak maken, zodat wij er even naar kunnen kijken.


Waar komt het haar vandaan?

De meeste klanten kiezen voor India haar, dit komt kwa diameter dicht bij ons haar, maar is net even wat sterker. uiteraard kun je ook kiezen voor Europees haar, de prijs hie


Gratis adviesgesprek
Je wordt ontvangen in een van onze privé salons. Hier kun je in alle rust en vertrouwen jouw haarprobleem kenbaar maken. Ook krijg je de mogelijk verschillende soorten haarwerken te passen. Jouw haarwerk ontwerpt jouw unieke haarwerk.
Je wordt ontvangen in een privé salon
Alle haarwerken zijn van 100% echt haar
Snelle levertijden
Altijd grote voorraad aanwezig
Vraag hier je adviesgesprek aan
envelopephone-handsetcrossmenu
Chat openen
Advies nodig?
Jennifer Hoeve hair
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram